KM Gulasz wołowy z ziemniakami 1 PORCJA
Chude kawałki wołowiny duszone w sosie na bazie cebuli ze słodką papryką, doprawione czosnkiem i majerankiem, w towarzystwie pieczonych ziemniaków.
Kategoria: | Komplet Menu |
---|---|
Rodzaj mięsa: | Wołowe |
Pominąć alergen: | Ryby, Jaja, Orzechy, Laktoza, Seler, Soja, Gorczyca, Sezam |
Energetická hodnota kJ: | 399,8 |
Energetická hodnota kcal: | 95,2 |
Tuky: | 3,7 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 1,4 g |
Sacharidy: | 10,9 g |
z toho cukry: | 0,7 g |
Bílkoviny: | 5,9 g |
Vláknina: | 0,9 g |
Sůl: | 0,7 g |
Kategorie: | komplet |
Porce: | 1 |
Gram: | 500 |
Komplet Menu
Gotowe danie z dodatkiem w dwóch torebkach.
Składniki
ziemniaki (40 %), wołowina (24 %), bulion wołowy (woda, wołowina i kości), cebula, olej rzepakowy, mąka ryżowa, mąka kukurydziana, przecier pomidorowy (woda, przecier pomidorowy, sól), sól kamienna, papryka mielona, czosnek, majeranek, kminek, pieprz.
Sposób przygotowania: 1) Umieścić pudełko w mikrofalówce i podgrzewaj przez około 2 minuty (700 W) lub do momentu, gdy potrawa będzie ciepła. 2) Przełóż jedzenie z woreczka na talerz i podgrzewaj w mikrofalówce przez około 2 minuty. 3) Wyjmij woreczki z papierowego opakowania i umieść oba szczelnie zamknięte woreczki w garnku (lub czajniku) z wrzącą wodą na około 10 minut.
Przechowywanie: przechowywać w temperaturze od +1 °C do +30 °C. Otwarty produkt należy przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.
Minimalny okres przechowywania: patrz opakowanie.
Okres przydatności do spożycia: 2 lata