5 ocen

Fasolka po bretońsku z indykiem 2 PORCJE

Inspirowane tradycyjnym francuskim daniem Cassoulet. Wolne gotowanie przekształca białą fasolę, mięso z indyka, warzywa korzeniowe, przyprawy i smaczną kiełbasę w pyszne danie.

Możemy doręczyć do:
8.5.2024
Na magazynie (>5 szt)
Kod: 16
35,89 zł 35,89 zł bez VAT 59,82 zł / 1 kg
Kategoria: Dania dwuporcjowe
Rodzaj mięsa: Drobiowe
Pominąć alergen: Ryby, Jaja, Orzechy, Laktoza, Gorczyca, Sezam
Energetická hodnota kJ: 688,7
Energetická hodnota kcal: 164
Tuky: 8 g
Nasycené mastné kyseliny: 2 g
Sacharidy: 11,5 g
z toho cukry: 1,34 g
Bílkoviny: 11,4 g
Vláknina: 1,67 g
Sůl: 0,9 g
Porce: 2
Gram: 600

 

Składniki

fasola biała, mięso z indyka (33 %), warzywa korzeniowe (marchew, seler, pasternak), przecier pomidorowy (woda, przecier pomidorowy, sól), cebula, kiełbasa wieprzowa (mięso wieprzowe 86 %, woda, skrobia ziemniaczana, sól, białko wieprzowe, przyprawy), boczek wędzony (słonina), olej rzepakowy, sól kamienna, papryka mielona, pieprz mielony, kminek.

Z powrotem do sklepu