Brak oceny
Sos Boloński z tempehem 2 PORCJE
Bezmięsny, włoski sos w wersji wegańskiej z naturalnym tempehem i harmonią smaku pomidorów, korzeniowych warzyw i śródziemnomorskich ziół.
Kategoria: | Dania dwuporcjowe |
---|---|
Według diety: | Jedzenie wegetariańskie |
Pominąć alergen: | Ryby, Jaja, Orzechy, Laktoza, Gorczyca, Sezam |
Energetická hodnota kJ: | 290 |
Energetická hodnota kcal: | 69 |
Tuky: | 2,8 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 0,3 g |
Sacharidy: | 6,7 g |
z toho cukry: | 4,8 g |
Bílkoviny: | 5,2 g |
Vláknina: | 3,0 g |
Sůl: | 1,2 g |
Porce: | 2 |
Gram: | 600 |
Składniki
naturalny tempeh (21%)[ziarna soi, kultury fermentacyjne], sterylizowane pomidory (47%)[pomidory (60%), sok pomidorowy, sól jadalna, regulator kwasowości: kwas cytrynowy], przecier pomidorowy (woda, przecier pomidorowy, sól), korzeniowe warzywa (marchewka, seler, pasternak, pietruszka), cebula, olej rzepakowy, sól kamienna, cukier buraczany, czosnek, oregano, kminek, pieprz.