7 ocen
Dwa rodzaje mięsa w sosie 2 PORCJE
Udziec wieprzowy i indyk z sosem z wędzonego boczku, osmażona cebula, pieczarki i czosnek. Ostra papryka i chili dodają potrawie pikantności.
Kategoria: | Dania dwuporcjowe |
---|---|
Rodzaj mięsa: | Wieprzowe, Drobiowe |
Pominąć alergen: | Ryby, Jaja, Orzechy, Laktoza, Seler, Soja, Gorczyca, Sezam |
Energetická hodnota kJ: | 453 |
Energetická hodnota kcal: | 108 |
Tuky: | 7,5 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 2,4 g |
Sacharidy: | 4,0 g |
z toho cukry: | 0,4 g |
Bílkoviny: | 7,2 g |
Vláknina: | 0,2 g |
Sůl: | 1,0 g |
Porce: | 2 |
Gram: | 600 |
Składniki
wieprzowina (16 %), indyk (16 %), bulion wołowy (woda, wołowina, kości), cebula, boczek wędzony (słonina), pieczarki, mąka ryżowa, mąka kukurydziana, sterylizowana papryka czerwona (papryka czerwona, woda, ocet, cukier, sól, przyprawy), czosnek, papryka ostra sterylizowana (papryka ostra, woda, ocet fermentowany, sól), sól kamienna, chili, pieprz.