Dwa rodzaje mięsa w sosie 2 PORCJE
Udziec wieprzowy i indyk z sosem z wędzonego boczku, osmażona cebula, pieczarki i czosnek. Ostra papryka i chili dodają potrawie pikantności.
Kategoria: | Dania dwuporcjowe |
---|---|
Gwarancja: | 10 lat |
Waga: | 0.6 kg |
Rodzaj mięsa: | Wieprzowe, Drobiowe |
Pominąć alergeny: | Ryby|Jaja|Orzechy|Laktoza|Seler|Soja|Gorczyca|Sezam |
Wartość energetyczna kJ: | 453 |
Wartość energetyczna kcal: | 108 |
Tłuszcz: | 7,5 g |
Kwasy nasycone: | 2,4 g |
Sacharidy: | 4,0 g |
w tym cukry: | 0,4 g |
Białko: | 7,2 g |
Błonnik: | 0,2 g |
Sól: | 1,0 g |
Porce: | 2 |
Gram: | 600 |
wieprzowina (16 %), indyk (16 %), bulion wołowy (woda, wołowina, kości), cebula, boczek wędzony (słonina), pieczarki, mąka ryżowa, mąka kukurydziana, sterylizowana papryka czerwona (papryka czerwona, woda, ocet, cukier, sól, przyprawy), czosnek, papryka ostra sterylizowana (papryka ostra, woda, ocet fermentowany, sól), sól kamienna, chili, pieprz.
3,9
10 ocen
Dodaj ocenę
5
4
3
2
1
5
PW
Przemysław Wiśniewski
SYPER !!!
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.