3 ocen
Gulasz wieprzowy 1 PORCJA
Łopatka wieprzowa w sosie paprykowym na bazie cebuli to równorzędna wersja klasycznego gulaszu. Najlepiej też, aby towarzyszyły mu knedle lub chleb.
Kategoria: | Dania jednoporcjowe |
---|---|
Według diety: | Low Carb |
Rodzaj mięsa: | Wieprzowe |
Pominąć alergen: | Ryby, Jaja, Orzechy, Laktoza, Seler, Soja, Gorczyca, Sezam |
Energetická hodnota kJ: | 438 |
Energetická hodnota kcal: | 104 |
Tuky: | 7 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 1,6 g |
Sacharidy: | 4,9 g |
z toho cukry: | 1,1 g |
Bílkoviny: | 6,5 g |
Vláknina: | 0,5 g |
Sůl: | 1,1 g |
Porce: | 1 |
Gram: | 300 |
Składniki
łopatka wieprzowa (33 %), bulion wołowy (woda, mięso i kości wołowe), cebula, mąka ryżowa, mąka kukurydziana, olej rzepakowy, przecier pomidorowy (woda, przecier pomidorowy, sól), papryka mielona, czosnek, sól kamienna, majeranek, kminek, pieprz.