7 ocen
Kurczak po zbójnicku 2 PORCJE
Soczyste kawałki kurczaka z cebulą, boczkiem, kiełbasą paprykową i twarogiem tworzą obfity posiłek, którym można się cieszyć w domu i w naturze
Kategoria: | Dania dwuporcjowe |
---|---|
Według diety: | Low Carb |
Rodzaj mięsa: | Drobiowe |
Pominąć alergen: | Ryby, Jaja, Orzechy, Seler, Soja, Gorczyca, Sezam |
Energetická hodnota kJ: | 468 |
Energetická hodnota kcal: | 111 |
Tuky: | 6,8 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 2,1 g |
Sacharidy: | 4,4 g |
z toho cukry: | 1,3 g |
Bílkoviny: | 9,2 g |
Vláknina: | 0,3 g |
Sůl: | 1,2 g |
Porce: | 2 |
Gram: | 600 |
Składniki
Mięso z kurczaka (33 %), kiełbasa wieprzowa (86 % mięsa wieprzowego, woda, skrobia ziemniaczana, sól, białko wieprzowe, przyprawy), bulion drobiowy (woda, mięso i kości drobiowe), cebula, boczek wędzony (wieprz. smalec), mąka ryżowa, mąka kukurydziana, twaróg, przecier pomidorowy (woda, przecier pomidorowy, sól), olej rzepakowy, sól kamienna, papryka mielona, pieprz.