Kurczak po zbójnicku 2 PORCJE
Soczyste kawałki kurczaka z cebulą, boczkiem, kiełbasą paprykową i twarogiem tworzą obfity posiłek, którym można się cieszyć w domu i w naturze
Kategoria: | Dania dwuporcjowe |
---|---|
Gwarancja: | 10 lat |
Waga: | 0.6 kg |
Według diety: | Low Carb |
Rodzaj mięsa: | Drobiowe |
Pominąć alergeny: | Ryby|Jaja|Orzechy|Seler|Soja|Gorczyca|Sezam |
Wartość energetyczna kJ: | 468 |
Wartość energetyczna kcal: | 111 |
Tłuszcz: | 6,8 g |
Kwasy nasycone: | 2,1 g |
Sacharidy: | 4,4 g |
w tym cukry: | 1,3 g |
Białko: | 9,2 g |
Błonnik: | 0,3 g |
Sól: | 1,2 g |
Porce: | 2 |
Gram: | 600 |
Mięso z kurczaka (33 %), kiełbasa wieprzowa (86 % mięsa wieprzowego, woda, skrobia ziemniaczana, sól, białko wieprzowe, przyprawy), bulion drobiowy (woda, mięso i kości drobiowe), cebula, boczek wędzony (wieprz. smalec), mąka ryżowa, mąka kukurydziana, twaróg, przecier pomidorowy (woda, przecier pomidorowy, sól), olej rzepakowy, sól kamienna, papryka mielona, pieprz.
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.