6 ocen
Zrazy wołowe 2 PORCJE
Delikatna rolada wołowa ręcznie nadziewana ogórkiem, jajkiem i wędzonym boczkiem, z łagodnym sosem na bazie wywaru, cebuli i pieprzu.
Kategoria: | Dania dwuporcjowe |
---|---|
Rodzaj mięsa: | Wołowe |
Pominąć alergen: | Ryby, Orzechy, Laktoza, Seler, Soja, Sezam |
Energetická hodnota kJ: | 466,4 |
Energetická hodnota kcal: | 111 |
Tuky: | 7 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 1,74 g |
Sacharidy: | 3 g |
z toho cukry: | 0,4 g |
Bílkoviny: | 9,2 g |
Vláknina: | 0,86 g |
Sůl: | 0,9 g |
Porce: | 2 |
Gram: | 600 |
Składniki
wołowina (31 %), bulion wołowy (woda, wołowina i kości), cebula, ogórki sterylizowane (ogórki, woda, ocet, sól, przyprawy, cebula, gorczyca), olej rzepakowy, mąka ryżowa, mąka kukurydziana, jajko, boczek wędzony (słonina), musztarda (woda pitna, gorczyca, ocet alkoholowy, cukier, sól, kurkuma, ekstrakt przypraw), sól kamienna, pieprz.