Brak oceny
Bulion wołowy 500 g
15-godzinny wolno gotowany rosół z wołowiny, kości i warzyw korzeniowych, lekko solony, odpowiedni jako podstawa do zup, sosów i do podpiekania pieczonych mięs. Sprawi, że Twoim potrawom nie będzie można się oprzeć nawet bez dodatków smakowych.
Kategoria: | Zupy dwuporcjowe |
---|---|
Według diety: | SCD |
Rodzaj mięsa: | Drobiowe |
Pominąć alergen: | Ryby, Jaja, Orzechy, Laktoza, Gorczyca, Sezam |
Energetická hodnota kJ: | 42 |
Energetická hodnota kcal: | 10 |
Tuky: | 0,1 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 0,1 g |
Sacharidy: | 0,9 g |
z toho cukry: | 0,1 g |
Bílkoviny: | 1,5 g |
Vláknina: | 0,01 g |
Sůl: | 0,5 g |
Porce: | 2 |
Gram: | 500 |
15-godzinny wolno gotowany rosół z wołowiny, kości i warzyw korzeniowych, lekko solony, odpowiedni jako podstawa do zup, sosów i do podpiekania pieczonych mięs. Sprawi, że Twoim potrawom nie będzie można się oprzeć nawet bez dodatków smakowych.
Składniki
Bulion wołowy (woda, kości wołowe, wołowina, marchew, pietruszka, cebula, seler, czosnek, sól kamienna, liść laurowy, ziele angielskie, pieprz cały).