Gulasz segedyński 2 PORCJE
Sos z duszoną kapustą, mieloną papryką i kawałkami chudego mięsa wieprzowego, zaprawiony śmietaną.
Kategoria: | Dania dwuporcjowe |
---|---|
Gwarancja: | 10 lat |
Waga: | 0.6 kg |
Rodzaj mięsa: | Wieprzowe |
Pominąć alergeny: | Ryby|Jaja|Orzechy|Seler|Soja|Gorczyca|Sezam |
Wartość energetyczna kJ: | 388 |
Wartość energetyczna kcal: | 93 |
Tłuszcz: | 4,8g |
Kwasy nasycone: | 1,95 g |
Sacharidy: | 4,7 g |
w tym cukry: | 0,65 g |
Białko: | 7,7 g |
Błonnik: | 2,34 g |
Sól: | 0,89 g |
Porce: | 2 |
Gram: | 600 |
wieprzowina (33 %), kapusta kiszona (kapusta, woda, sól, kminek), bulion wołowy (woda, wołowina i kości), śmietana, cebula, mąka ryżowa, mąka kukurydziana, olej rzepakowy, sól kamienna, papryka mielona, czosnek, kminek.
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
Dodaj ocenę
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.