1 ocen

KM Kurczak w sosie śmietanowo-paprykowym z makaronem 1 PORCJA

Soczyste kawałki mięsa z udek kurczaka, duszone do miękkości w sosie na bazie cebuli ze słodką papryką i śmietaną. W towarzystwie fusilli z mąki ryżowej.

 

Możemy doręczyć do:
3.7.2024
Pozycja została wyprzedana…
Vyprodáno
Kod: KM2001
29,88 zł 29,88 zł bez VAT 59,76 zł / 1 kg
Kategoria: Dania z dodatkami
Rodzaj mięsa: Drobiowe
Pominąć alergen: Ryby, Jaja, Orzechy, Seler, Soja, Gorczyca, Sezam
Energetická hodnota kJ: 421
Energetická hodnota kcal: 100
Tuky: 2,2 g
Nasycené mastné kyseliny: 0,4 g
Sacharidy: 14,0 g
z toho cukry: 0,7 g
Bílkoviny: 6,0 g
Vláknina: 0,3 g
Sůl: 0,8 g
Kategorie: komplet
Porce: 1
Gram: 500
Pozycja została wyprzedana…

Komplet Menu

Gotowe danie z dodatkiem w dwóch torebkach.

 

Složení

fusilli (40 %) (mąka ryżowa, skrobia z tapioki, sól, kurkuma), mięso z ud kurczaka (24 %), bulion drobiowy (woda, mięso i kości drobiowe), mleko, śmietana, cebula, olej rzepakowy, mąka ryżowa, mąka kukurydziana, sól kamienna, papryka mielona (0,5 %).

 

Sposób przygotowania: 1) Umieścić pudełko w mikrofalówce i podgrzewaj przez około 2 minuty (700 W) lub do momentu, gdy potrawa będzie ciepła. 2) Przełóż jedzenie z woreczka na talerz i podgrzewaj w mikrofalówce przez około 2 minuty. 3) Wyjmij woreczki z papierowego opakowania i umieść oba szczelnie zamknięte woreczki w garnku (lub czajniku) z wrzącą wodą na około 10 minut.

Przed podaniem rozgnieć dodatek w opakowaniu.

Przechowywanie: przechowywać w temperaturze od +1 °C do +30 °C. Otwarty produkt należy przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.
Minimalny okres przechowywania: patrz opakowanie.

Okres przydatności do spożycia: 2 lata

 

Z powrotem do sklepu